вторник, 30 април 2013 г.

Една разлика между ГЕРБ и останалите големи партии

Интересно как така в другите партии няма активисти "издаващи" толкова пикантни подробности /Лъчезар Иванов, Мирослав Найденов, Иван Петров/? Според мен, там нещата отдавна са в каналния ред - държат ги здраво и никой не смее да мърда. При ГЕРБ явно не е така, уж ГЕРБ подслушвал, но ако беше така никой от активистите им на големи постове нямаше да смее да гъкне срещу ГЕРБ.

Та явно ГЕРБ са пропуснали тази операция, нали знаете как се приема човек в банда - поне по телевизията - трябва да убие някого или да направи някакво престъпление достатъчно голямо. После става член на бандата, пардон партията. Явно това в другите партии го има - всеки е здраво замесен в някакво престъпление и няма как да издаде партията си Така омертата се запазва.

Явно по това се различава ГЕРБ от останалите Дали е така?


3 коментара:

  1. Мики, да не твърдиш, че в герберастията са праведници, с тук-там някое лаянце като Миро Мазното, Иванчо Далаверката и Лъчо Умното? А в другите партии има само престъпници?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Просто мисля, че ГЕРБ не са отракани в престъпленията, както другите партии. Особено в омертата.

      Изтриване
  2. Просто са събирани от кол и въже. Не е имало време да се отсеят по-умните и кадърните. То не, че в останалите партии има умни и кадърни, ами поне имат(БСП) изградена система - набиващите се на очи престъпници трудно да достигат до върха.

    ОтговорИзтриване